yogaempowerment.JPG


YOGA & LIFESTYLE OPLEIDING(EN)

Voor transformatie en integratie

Ben je op zoek naar een yogaopleiding die de relatie met jezelf verruimt en verdiept?  Een opleiding die jouw leven verrijkt met vertrouwen, compassie en moed? 

Onze yogaopleidingen focussen op zelfliefde als een drijfveer voor fysieke, mentale en spirituele groei. Het is het fundament bij uitstek om de relatie met jezelf duurzaam te ontwikkelen. Op dit moment zijn en twee yoga opleidingen met Ann : Een in Portugal met de getalenteerde Sara Montes van Gaya Immersions en een in Nicaragua bij Costa Dulce School of Yoga.

* Al de 200 uur opleidingen zijn gecertificeerd door Yoga Alliance US.  

De video is gefilmd tijdens de training in Nicaragua in Januari 2022.

10.10.2022 - 01.11.2022

Terralodge, Ericeira

 

Verdiep jouw yogapad gedurende onze 23-dagen durende intense opleiding in de natuur en ervaar de vele helende effecten van de yoga levensstijl.

In deze training delen we instrumenten om de  geest tot rust te brengen en te luisteren naar jouw hart. Verstil en verbind met vrede en aandacht en open de deur naar levenslange groei en ontwikkeling. Ontdek de waarde die yoga voor jou kan hebben in jouw leven zowel op als naast de mat. Leer om jezelf vrij uit te drukken en ontdek de magie in het dagelijkse leven. Ben jij klaar om de ware kracht van yoga en bewustzijn in jouw leven te groeien? In deze training geven wij jou de Reiki level 1 opleiding opdat je de helende levenskracht in jezelf kunt stimuleren en zelfheling en leiderschap in alle delen van jouw leven kunt cultiveren.

Onze yoga en levensstijl opleiding is toegankelijk voor alle niveaus. Wij kijken naar jouw motivatie en intentie om jouw unieke persoonlijkheid te matchen met de energie van onze intieme groep (max. 12 personen). Stuur ons een berichtje om alle informatie te ontvangen en dan bellen we om intenties af te stemmen.

''Create space to flourish and

embrace the magic of life'' 

Jouw teachers,

Sara & Ann

Een holistische opleiding
yogatrainingportugal
Screenshot 2022-07-07 at 01.21.55.png
Screenshot 2022-07-07 at 01.21.06.png

Zelfontwikkeling & persoonlijke groei.

Integreer yoga ECHT in je leven.

Gefundeerde basis van Hatha Yoga met introductie tot andere stijlen.

Kundalini, Yin, Nidra & complementaire wetenschappelijke kennis.

Breng yin & yang kwaliteiten in balans en keer terug naar een staat van natuurlijke homeostase in lichaam en geest.

yogatrainingportugal2
plantseeds.jpg
yogatrainingportugal3

Kleine groep met individuele en therapeutische benadering. 

(Max. 12 personen)

Toolbox voor persoonlijke bekrachtiging.

Inleiding tot verschillende tradities van yoga en 'healing' 

technieken  en de integratie daarvan in jouw 'practice' en leven.

Dompel je onder in de natuur en maak verbinding met je potentieel.

Deze training schenkt aandacht aan voor sociaal en ecologisch

bewustzijn.

yogaanntraining

Jouw teachers 

Sara Montes
Ann Schreppers
Egon Meerschaert

 

yogateachertraining2021.png

Ann's missie is om het bewustzijn en bewust leiderschap op onze planeet te vergroten. Ze gelooft dat de reis van yoga gaat over het herinneren van (j)onze onbeperkte inherente potentieel en het omarmen van de onbeperkte mogelijkheden van het leven om te creëren. Beweging en vrije expressie is voor haar een instrument voor zelfacceptatie en exploratie.  Ann geeft bijna een decennium lang fulltime les en reisde de voorbije drie jaar wereldwijd (Centraal-Amerika, Afrika, Europa) om bewustzijn te verspreiden in de wereld.

Sara is een toegewijde studente yogatradities en oude rituele praktijken. Het grootste deel van haar leven werd besteed aan reizen, oefeningen en studies over de zoektocht naar de menselijke conditie en de bevrijding van de geest. Ze heeft in het curriculum verschillende cursussen en retraites over meditatie, evenals workshops, intensieve opleidingen en meer dan 700 uur aan training.. Haar aanpak is wetenschappelijk gebaseerd en gericht op een praktische en functionele manier van leven.

Egon heeft zich de afgelopen 10 jaar fulltime toegewijd aan het pad van yoga en coaching door yoga,  meditatie en holistische functionele training te combineren als een praktijk en beroep van Europa tot Australië en Bali. Egon  doceert Functionele Anatomie bij Yoga Teacher Trainings en helpt studenten inzicht te krijgen in hoe yoga,

biomechanica, beweging en blessurepreventie kunnen hand in hand gaan.

Jullie trainers hebben de afgelopen jaren wereldwijd fulltime lesgegeven en spreken meerdere talen, om jouw proces te bekrachtigen.

Screenshot 2022-07-07 at 01.28.09.png

Ontdek wat anderen te vertellen hebben ...

 
 
mailmunch-forms-widget-1029320