top of page

MAGISCHE MISSIE

Bewuste Hoek DOOR ANN brengt bouwstenen voor een meer verbonden en liefdevol bestaan op onze planeet. Onze wens is om mensen in staat te stellen een bewustere relatie met zichzelf, anderen en Moeder Aarde te cultiveren. Wij geloven dat collectieve verandering begint bij het individu.

Als een levenslange ballerina en lichaamswerker beschouwt Ann (oprichtster van het project) het lichaam als een voertuig voor bekrachtiging en groei. Haar missie is om jou door nieuwsgierigheid en toewijding te herinneren aan uw (levens)potentieel.

Ann heeft meer dan tien jaar ervaring met op het gebied van het menselijk bewustzijn, bezit meer dan 1500 uur aan certificaten in yoga / energie psychology en heeft een academische achtergrond  in openbaar beleid (MA) & Bedrijfscommunicatie (MA).

KIES LIEFDE. KIES JOU.

Alle Conscious Corner-projecten dragen bij aan het herstel van ecosystemen en sociale steun in gemeenschappen in Kenia, Nicaragua en de hele wereld. Wij doneren aan VITAL ACTIONS & educatieve lanceren projecten in gemeenschappen zoals 'Yoga4Kenya'.

Steun mijn 2024-project'Yoga4Kenia' en maak deel uit van mijn missie om het bewustzijn te institutionaliseren in de maatschappij.

De grootste transformatie begint telkens met een enkele stap. Bewandel jij het pad met mij?

Ann-meditation
Africa retreat.png
conservationseaturtle

Er bestaat niet zoiets als een onbelangrijke actie. Alles wat je vandaag uitbrengt, draagt bij aan de wereld die we morgen zien. - Tim (Oprichter Vital Actions NGO)

bottom of page
mailmunch-forms-widget-1029320